Please enable JS
img
NIET ALLEEN
WORST

Welkom bij Uphues, waar het draait om u en natuurlijk om worst!

Omdat onze klanten voor ons op de eerste plaats komen, streven we naar de hoogste kwaliteit in ons vlees. We vertrouwen op de lokale boeren uit onze regio, want kwaliteit is voor ons geen keuze maar een must. Onze chef, Norbert Uphues, is persoonlijk betrokken bij de bereiding van onze producten. Om ervoor te zorgen dat u onze hoogwaardige voedingsmiddelen verantwoord kunt consumeren, zorgt onze chef, Doris Uphues, persoonlijk voor een perfecte verkoop in onze slagerij - ondersteund door een toegewijd team.


Met een lange traditie en diepgaand begrip van de behoeften van onze klanten bieden we een scala aan huisgemaakte specialiteiten aan, waaronder Westfaalse beenham, huisgemaakte worst, gebakken schnitzels en karbonades, verschillende kant-en-klaarmaaltijden, vers gehakt, varkensfilet, leverworst, Dry-Aged steaks, soepen en stoofschotels, traditionele pasteien, smakelijke schotelpannen, verse worst (grof & fijn), luchtgedroogde, gerookte metworsten en varkens- en rundvleesbraadstukken.


SNEETJES
WORSTWAREN

Ontdek de ambachtelijke kunst in ons assortiment huisgemaakte worsten en vleeswaren. Van traditionele recepten tot innovatieve creaties, wij bieden een verscheidenheid aan smaken en texturen.

SCHNITZEL
KOTELETTEN

Ontdek de onmiskenbare smaak van onze schnitzels en koteletten van het "Bunte Bentheimer Landschwein". Sappig, mals en boordevol aroma - deze heerlijke vleesstukken zullen u bekoren.

Vleespakketten PDF

ZOMER
GRILTJD

Onze huisgemaakte specialiteiten bieden alles wat u nodig heeft voor een perfecte barbecue-ervaring. Van sappige braadworsten tot smaakvolle steaks - ontdek de unieke smaak van onze grillproducten.

Grillpakketten PDF


img
EEN
SELECTIE
HET BONT BENTHEIMER VARKEN
Een bijzondere specialiteit uit lokale fokkerijen. Mals vlees met een onmiskenbare smaak. Duurzame ondersteuning van lokale boeren.
BESTE RUNDVLEES
Kwaliteitsvlees van geselecteerde rundveefokkers. Sappige en smaakvolle vleesproducten. Een selectie die aan de hoogste eisen voldoet.
WORSTEN EN VLEESWAREN
Ambachtelijk gemaakte worstspecialiteiten. Een gevarieerd assortiment voor elke smaak. Verse en hoogwaardige vleeswaren voor dagelijks genot.
SOEPEN EN STOOFPOTTEN
Geniet van de weldadige smaak en de hartverwarmende warmte van onze huisgemaakte soepen en stoofpotten. Van klassieke recepten tot creatieve variaties bieden wij een scala aan heerlijke opties die uw smaakpapillen verwennen en u een gevoel van thuis geven. Perfect voor koude dagen of gewoon om op elk moment van te genieten.
TRADITIONELE PATÉS
Duik in de wereld van de traditionele patés en ervaar de onderscheidende smaak en heerlijke textuur van onze ambachtelijk vervaardigde meesterwerken. Geniet van de smaak van de traditie bij elke hap.
WESTFAALSE BEENHAM
Ontdek de onvergelijkbare smaak van onze Westfaalse beenham. Onze ambachtelijk bereide ham wordt op traditionele wijze gerijpt om zijn unieke aroma te ontwikkelen.
METTENDEN
Met zorg bereid en liefdevol verfijnd, bieden deze delicate worstjes een harmonieuze combinatie van pittige smaken en een zachte textuur.
VARKENS- EN RUNDVLEESBRADEN
Ontdek het onmiskenbare genot van onze varkens- en rundvleesbraden. Met de hand geselecteerd en bereid volgens beproefde methoden, bieden deze sappige braadstukken een ongeëvenaarde smaakbeleving. Of het nu gaat om gezellige avonden met vrienden of feestelijke gelegenheden, onze braadstukken zijn het hoogtepunt van elke maaltijd.


EUREGIOSTR. 12

48455 BAD BENTHEIM-GILDEHAUS

TELEFOON

+49 5924 9971130

EIGENAAR

NORBERT UPHUES

BTW-ID

DE 214 370 544

BTW-NUMMER

301/5141/1690

Hallo! Hoe kunnen we u helpen?
Laat gerust uw bericht achter, we zullen spoedig contact met u opnemen.
Neem contact met ons op...