Please enable JS
img
NET ALS BIJ
MOEDER

Omdat mama's de beste koks zijn.

Ervaar een verscheidenheid aan heerlijke lunchgerechten met onze wisselende lunchmenu! Elke dag verrassen we u met nieuwe culinaire creaties, die vers bereid en vol van smaak zijn. Bekijk onze wekelijkse menu om onze actuele aanbiedingen te ontdekken: Dit kunnen bijvoorbeeld zijn een hartige zuurkoolsoep met braadworst, pannenverse koteletten met knapperige gebakken aardappelen en verse salade, een heerlijke boerenkoolstamppot met hartige worst, een malse varkensbraadstuk geserveerd met gekookte aardappelen en rode kool, of een sappige kipfilet in een aromatische uien-roomsaus met rijst en knapperige salade.


Houd er rekening mee dat de prijzen uitsluitend gelden voor afhaalmaaltijden. Indien nodig bieden wij wegwerpservies aan tegen een toeslag van € 0,50 per bakje. Als alternatief bieden wij u de mogelijkheid om REBOWL herbruikbare kommen te gebruiken voor slechts € 5,00 statiegeld per kom. U bent ook van harte welkom om uw eigen containers mee te nemen en bij te dragen aan duurzaamheid!


HUISGEMAAKTE
GERECHTEN

Onze gerechten worden met liefde en zorg bereid om u een authentieke en heerlijke culinaire ervaring te bieden. Verheug u op traditionele recepten en verse ingrediënten die uw smaakpapillen verwennen en u een thuisgevoel geven.

DUURZAAM
REBOWL

Duurzaamheid is een centrale zorg voor ons. Daarom kiezen we voor REBOWL herbruikbare kommen als milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpservies. Door REBOWL te gebruiken, dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het besparen van hulpbronnen.


img
WEEKMENU
LUNCHMENU


EUREGIOSTR. 12

48455 BAD BENTHEIM-GILDEHAUS

TELEFOON

+49 5924 9971130

EIGENAAR

NORBERT UPHUES

BTW-ID

DE 214 370 544

BTW-NUMMER

301/5141/1690

Hallo! Hoe kunnen we u helpen?
Laat gerust uw bericht achter, we zullen spoedig contact met u opnemen.
Neem contact met ons op...