Please enable JS
img
FEESTEN
MAKKELIJK GEMAAKT

Onze partyservice voor Bad Bentheim/Gildehaus en omgeving!

Plant u een feest of gewoon een ontspannen samenzijn met familie en vrienden? Wij zorgen voor het eten, zodat u volop kunt genieten van de tijd met uw dierbaren.
Van hartige varkensgebraad tot malse filetmedaillons en van traditionele Münsterlandse specialiteiten tot de fijnste salades, soepen en desserts - wij toveren de heerlijkste gerechten voor u tevoorschijn.
Geniet van de culinaire diversiteit in de vertrouwde Uphues-kwaliteit! Neem contact met ons op voor menuvoorstellen en ideeën om uw avond perfect te maken. We zijn hier om u te verwennen!

Het team van Landfleischerei Uphues kijkt ernaar uit om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.


VLEESWAREN
SCHOTELS

Niet alleen een lust voor het oog dat het water in de mond doet lopen. Onze vleeswarenschotels, gemaakt in eigen huis, zijn een genot voor de zintuigen.

SNACKS
VOOR TUSSENDOOR

Als de honger plotseling toeslaat. Een kleine oppepper voor tussendoor. Of het nu een conferentie, vergadering, bespreking of een verjaardag is. Veel redenen voor een smakelijke versterking.

SIMPEL
SCHNITZEL

De klassieker op onze vleesschotels. Ons vlees van het Bonte Bentheimer Landschap varken tilt de smaak naar een hoger niveau. Een waar genot voor elke schnitzelliefhebber.


img
ONZE
PRODUCTEN
HET BONT BENTHEIMER VARKEN
Een bijzondere specialiteit uit lokale fokkerijen. Mals vlees met een onmiskenbare smaak. Duurzame ondersteuning van lokale boeren.
BESTE RUNDVLEES
Kwaliteitsvlees van geselecteerde rundveefokkers. Sappige en smaakvolle vleesproducten. Een selectie die aan de hoogste eisen voldoet.
WORSTEN EN VLEESWAREN
Ambachtelijk gemaakte worstspecialiteiten. Een gevarieerd assortiment voor elke smaak. Verse en hoogwaardige vleeswaren voor dagelijks genot.
SOEPEN EN STOOFPOTTEN
Geniet van de weldadige smaak en de hartverwarmende warmte van onze huisgemaakte soepen en stoofpotten. Van klassieke recepten tot creatieve variaties bieden wij een scala aan heerlijke opties die uw smaakpapillen verwennen en u een gevoel van thuis geven. Perfect voor koude dagen of gewoon om op elk moment van te genieten.
TRADITIONELE PATÉS
Duik in de wereld van de traditionele patés en ervaar de onderscheidende smaak en heerlijke textuur van onze ambachtelijk vervaardigde meesterwerken. Geniet van de smaak van de traditie bij elke hap.
WESTFAALSE BEENHAM
Ontdek de onvergelijkbare smaak van onze Westfaalse beenham. Onze ambachtelijk bereide ham wordt op traditionele wijze gerijpt om zijn unieke aroma te ontwikkelen.
METTENDEN
Met zorg bereid en liefdevol verfijnd, bieden deze delicate worstjes een harmonieuze combinatie van pittige smaken en een zachte textuur.
VARKENS- EN RUNDVLEESBRADEN
Ontdek het onmiskenbare genot van onze varkens- en rundvleesbraden. Met de hand geselecteerd en bereid volgens beproefde methoden, bieden deze sappige braadstukken een ongeëvenaarde smaakbeleving. Of het nu gaat om gezellige avonden met vrienden of feestelijke gelegenheden, onze braadstukken zijn het hoogtepunt van elke maaltijd.


EUREGIOSTR. 12

48455 BAD BENTHEIM-GILDEHAUS

TELEFOON

+49 5924 9971130

EIGENAAR

NORBERT UPHUES

BTW-ID

DE 214 370 544

BTW-NUMMER

301/5141/1690

Hallo! Hoe kunnen we u helpen?
Laat gerust uw bericht achter, we zullen spoedig contact met u opnemen.
Neem contact met ons op...