Please enable JS
img
HANDWERK
PASSIE

Landfleischerei Uphues: Waar Kwaliteit en Traditie Hand in Hand Gaan

Ontdek in Landfleischerei Uphues een wereld waar kwaliteit, traditie en passie voor ambachtelijke perfectie hand in hand gaan. Ons uitgebreide assortiment van hoogwaardig rundvlees, vlees van het "Bunte Bentheimer Landschwein" en gevogelte wordt verwerkt volgens traditionele methoden om u een ongeëvenaarde smaakervaring te bieden. Kom ook langs voor de lunch op doordeweekse dagen en geniet van eersteklas gerechten voor fijnproevers. Stap in de wereld van Landfleischerei Uphues en laat u betoveren door kwaliteit, traditie en persoonlijke service.


ONZE
PRODUCTEN

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom vertrouwen we op de boeren uit onze regio. Of het nu gaat om catering, barbecuevlees of lunchgerechten - al onze producten komen uit eigen productie!

Aanbiedingspakketten PDF | lees meer...

HUISGEMAAKT
LUNCH

Dagelijks vers bereide lunch. Gevarieerde gerechten voor een smakelijke pauze.

Lunchmenu/Aanbiedingen PDF | lees meer...

EVENT
CATERING

Wij leveren authentieke gerechten rechtstreeks bij u thuis, die kwaliteit en smaak combineren en uw gasten verwennen.

Menu-Ideeën PDF | lees meer...


img

CATERING

Maatwerk catering voor evenementen en feesten. Een gevarieerde selectie van culinaire lekkernijen. Perfect samengestelde menu's voor elke gelegenheid.

 

HET BONTE BENHEIMER

Een bijzondere specialiteit uit regionale fokkerij. Mals vlees met een onderscheidende smaak. Duurzame ondersteuning van lokale boeren.

 

LUNCHMENU

Dagelijks vers bereide lunch. Gevarieerde gerechten voor een smakelijke pauze.

 

HET BESTE RUNDVLEES

Kwaliteitsvlees van geselecteerde rundveefokkers. Sappige en smaakvolle vleesproducten. Een selectie die aan de hoogste eisen voldoet.

 

AMBACHT

Met de hand gemaakte delicatesse uit eigen productie. Authentieke recepten en de hoogste kwaliteitsnormen. Unieke smaak die traditie en innovatie combineert.

 

 

WORST EN VLEESWAAR

Ambachtelijk bereide worstspecialiteiten. Een gevarieerd assortiment voor elke smaak. Verse en hoogwaardige vleeswaren voor dagelijks genot.

 

 EUREGIOSTR. 12

48455 BAD BENTHEIM-GILDEHAUS

TELEFOON

+49 5924 9971130

EIGENAAR

NORBERT UPHUES

BTW-ID

DE 214 370 544

BTW-NUMMER

301/5141/1690

Hallo! Hoe kunnen we u helpen?
Laat gerust uw bericht achter, we zullen spoedig contact met u opnemen.
Neem contact met ons op...